Spoedgevallen

Heeft u direct hulp nodig? Klik hier onze spoed afspraak.

Online afspraak maken

U kunt in één klik online een controle afspraak maken.

Nieuwe patiënt

Aanmelden als nieuwe patiënt? Inschrijven kan via ons formulier.

Nico Kamosi

Nic begon zijn tandheelkundige opleiding in Zweden en studeerde daar in 1995 af daarna specialiseerde hij zich door de opleiding voor parodontologie te volgen aan de universiteit van Londen in 1997. Hij behaalde zijn MSc . gevolgd door M.ClinDent . en Post - M.ClinDent in parodontologie. Al deze opleidingen zijn geregistreerd in Zweden en Engeland.

Om zijn expertise in zowel chirurgische en restauratieve aspecten van de tandheelkundige implantolgy uit te breiden,

ondernam Nic een van de meest uitgebreide implantolgy programma's en met succes volbracht hij zijn MSc. in de tandheelkundige implantologie in 2002.

Tussen 2003 en 2009, vestigde Nic zijn eerste cosmetische & tandheelkundig implantaat centrum in Engeland, waar hij uitoefende in algemene tandheelkunde, orthodontie , cosmetische tandheelkunde , parodontologie , implantologie , prothetiek en gezichtsgeneeskunde.

Tussen 2005 en 2009 ondernam Nic een uitgebreid masteropleiding in vaste en uitneembare prothetiek in King's College Universiteit van Londen en behaalde met succes zijn M.Clin.Dent in Prosthodontics.

Het ondernemen van twee parallelle cursussen in 2009 en 2010 heeft geleid tot verdere successen, namelijk Diploma in Leiderschap & Management (Royal College of Surgeons of England), en Diploma in Facial Esthetische Geneeskunde ( Universiteit van Londen) .

Naast zijn continu en consequent educatieve trainingsprogramma's en 19 - jaar klinische ervaring, strreeft Nic klinische uitmuntendheid na en verkreeg een hoog niveau van expertise in geavanceerde multidisciplinaire klinische tandheelkunde bestaand uit regeneratieve chirurgische parodontologie en endodontie, alveolaire wederopbouw, implantologie, esthetische tandheelkunde en tooth/implant die volledige orale rehabilitatie ondersteunt.

Gedurende de afgelopen jaren heeft Nic ook toezicht op de post- graduate tandartsen aan de universiteit en actief geweest in het onderzoek gebied van 3D- alveolaire wederopbouw en peri - implantitis.

Nic is a member of

 

1997 British Society of Periodontology (BSP)
1998 European Federation of Periodontology (EFP)
1998 The International Academy of Periodontology (EAP)
2000 Academy of Osseointegration (AO)
2006 British Association of Cosmetic Dentistry (BACD)
2006 British Society of Oral Implantology (BSOI)
2006 Faculty of General Dental Practitioner (RCS) (FGDP)
2007 International Academy of Advanced Facial Aesthetics (IAAFA)
2009 American Academy Cosmetic Dentistry (AACD)
2010 International team for Implantology (ITI)
2010 Dutch Society of Periodontology (NVVP)
2010 Dutch Society of Oral Implantology (NVOI)