Spoedgevallen

Heeft u direct hulp nodig? Klik hier onze spoed afspraak.

Online afspraak maken

U kunt in één klik online een controle afspraak maken.

Nieuwe patiënt

Aanmelden als nieuwe patiënt? Inschrijven kan via ons formulier.

Veiligheid, kwaliteit, service en garantie bij Tandarts & Specialisten Centrum Blaak

5 September, 2014 13:34

Veiligheid, kwaliteit, service en garantie, dat is waar Tandarts & Specialisten Centrum Blaak voor staat. Het team bestaat uit hooggekwalificeerde en ervaren tandartsen die alle aspecten van de preventieve, algemene, gespecialiseerde en cosmetische tandheelkunde beheersen

Door kennis, ervaring en toewijding, samen met de toepassing van de nieuwste technologiën in de tandheelkunde, de eigentijdse inrichting van de praktijk en de aparte decontaminatie (ontsmettings)ruimte, kan de praktijk u uitzonderlijk goede en de meest up-to-date tandheelkundige behandelingen aanbieden in een veilige omgeving.

Gezondheid
De tandheelkunde van vandaag is niet meer de ouderwetse, klinische tandheelkunde waaraan u wellicht onaangename herinneringen heeft. Bij TSCB geloven zij in de tandheelkunde die alles te maken heeft met de algehele gezondheid en wellness, beauty en lifestyle, in een omgeving waarin u zich kunt ontspannen.

Preventie
TSCB verleent preventieve zorg wat betreft aandoeningen van het gebit en het tandvlees. Beter voorkomen dan genezen! Als het gaat om de behandelingen, houden ze vast aan de waarden: veiligheid, kwaliteit, service en garantie.

Relatie
De praktijk streeft naar een langdurige relatie met de patiënten. Om dit te bereiken, bieden zij patiënten optioneel het TSCB Preventie Plan & Tandheelkundige Behandeling Pakket. Het doel? Om doorlopend tandheelkundige zorg te bieden in plaats van alleen een tandheelkundige praktijk te zijn.

Nic Kamosi
Tandarts Nic Kamosi behaalde zijn mastertitels in de paradontologie en de implantologie in Engeland. Voorts bekwaamde hij zich daar in vaste en uitneembare prothetiek en in de facial (gezichts) esthetische geneeskunde. Hij volgt steeds weer trainingsprogramma's om bij te blijven in zijn vak en heeft inmiddels 19 jaar klinische ervaring.

U wilt toch een gezonde mond en een mooie glimlach? Dan bent u aan het goede adres bij:

Tandarts & Specialisten Centrum Blaak (TSCB)
Parodontologie, Implantologie, Orthodontie, Endodontie, Gnathologie, Algemene & Cosmetische Tandheelkunde
Groenendaal 229-232
3011 ZW Rotterdam
Tel. 010-4140341
info@tandartscosmetic.nl
www.tandartscosmetic.nl

Terug