Spoedgevallen

Heeft u direct hulp nodig? Klik hier onze spoed afspraak.

Online afspraak maken

U kunt in één klik online een controle afspraak maken.

Nieuwe patiënt

Aanmelden als nieuwe patiënt? Inschrijven kan via ons formulier.

De cosmetische tandarts van Rotterdam

29 Augustus, 2014 15:52

Uw comfort is belangrijk voor het nieuwe Tandarts & specialisten centrum van Rotterdam. Daarom streeft het Tandarts & specialisten centrum ernaar een bezoek aan de praktijk een ervaring te laten zijn die zo aangenaam en plezierig mogelijk is. Het nieuwe centrum op Blaak is een ruime,comfortabele en uitnodigende praktijk met vriendelijke en aanspreekbare medewerkers.

De Kliniek biedt onder andere cosmetische behandelmethodes aan door ervaren tandheelkundige. Niet voor niets is deze praktijk de cosmetische tandarts van Rotterdam en omstreken. De praktijk biedt een compleet aanbod van behandelingen op het hoogste niveau aan patiënten uit heel Europa. Daarnaast bezit de nieuwe praktijk meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van tandheelkunde.

Daarnaast werken wij met metaalvrije vullingen, keramische inlay, veneer, kronen en bruggen worden geleverd tegen de hoogste kwaliteit & concurrerende prijzen.

Kortom een mooi nieuwe praktijk in de regio van Rotterdam, gespecialiseerd in tandheelkunde, maar wij onderscheiden ons als de cosmetische tandarts van Rotterdam. Kom eens binnen of bel voor een afspraak.

Terug