Spoedgevallen

Heeft u direct hulp nodig? Klik hier onze spoed afspraak.

Online afspraak maken

U kunt in één klik online een controle afspraak maken.

Nieuwe patiënt

Aanmelden als nieuwe patiënt? Inschrijven kan via ons formulier.

Periodieke controle

Om uw gebit gezond en mooi te houden is het belangrijk dat u minimaal een keer per jaar een periodieke controle ondergaat. De tandarts controleert tijdens periodieke controle uw gebit op gaatjes en tandvleesontsteking. In sommige gevallen zal tandarts een röntgenfoto maken en uw gebit reinigen om tandvleesproblemen te voorkomen. 

Wij raden onze patiënten aan om ieder half jaar een preventieve controle te doen om eventuele gaatjes en tandvleesontsteking voortijdig te verhelpen.

 

Eerste bazoek

Voor uw eerste bezoek aan onze praktijk vragen wij u om Intake formulier in te vullen over uw medische geschiedenis en tandheelkundige zorg. Deze vindt u onder kop: ''Inschrijven nieuwe patient''.

Laat het ons ook weten als u speciale eis hebt of nerveus bent over het tandartsbezoek. Wij houden hier rekening mee en zorgen ervoor dat u zo ontspannen mogelijk uw eerste behandeling ervaart. Wanneer u meerdere gezinsleden wilt inschrijven gebruik het formulier voor ieder persoon afzonderlijk.Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen met u voor het maken van de afspraak.   

Angst

Angst is bij veel mensen een belangrijke factor die men weerhoudt van een tandarts bezoek. Door angstig te zijn en ervoor te kiezen om toch geen stap te nemen richting de tandarts kan dit zeer vervelende gevolgen hebben voor uw gebit en daarmee ook uw gezondheid.  

Tandarts & Specialisten Centrum Blaak is een kliniek dat gespecialiseerd is in werken met angstpatienten voor de tandarts.

Voordat u een behandeling ondergaat zult u door ons gespecialiseerd team gerustgesteld worden door een duidelijke uitleg. Wij nemen u stap voor stap mee totdat u uw angst overwint. 

U wordt ontvangen en begeleid door ons gespecialisserd klinisch team in een veilige en ontspannen kliniek. U zult het verschil ervaren in betrokkenheid en zorgzaamheid richting de patienten binnen TSCB.

Onze kliniek is uitgerust met nieuwste ''state of art'' apparatuur die ervoor zorgt dat u zo minimaal mogelijk pijn ervaart met meest kwalitatieve tandheelkundige instrumenten en materialen.

 

Laat de angst u niet weerhouden van een mooi en gezond glimlach!