Spoedgevallen

Heeft u direct hulp nodig? Klik hier onze spoed afspraak.

Online afspraak maken

U kunt in één klik online een controle afspraak maken.

Nieuwe patiënt

Aanmelden als nieuwe patiënt? Inschrijven kan via ons formulier.

Cosmetische tandheelkunde

Je glimlach!

De start van een nieuw jaar is altijd druk met beloften om wijzigingen aan te brengen in ons leven. We willen graag een oplossing die gegarandeerd een glimlach op je gezicht doet vermoeden. Uw glimlach is onbetaalbaar en de moeite waard om bemind te worden. Het is ook besmettelijk en is het beste cadeau aan uw vrienden en familie. Uw glimlach is ongetwijfeld het eerste dat mensen opvalt aan u. Een gezonde, mooie glimlach kan veel doen voor je zelfvertrouwen als elke andere resolutie!

U kunt zelf aandacht besteden aan wat je eet en zorgvuldig je tanden poetsen en schoonmaken. Door gebruik te maken van de conservatieve en cosmetische behandelingen resulteert dit in een aantrekkelijke en gelukkiger glimlach.

Laat ons u helpen kleine problemen op te sporen en te behandelen voordat ze grote problemen worden. Vraag ons als u niet tevreden bent met het uiterlijk van je glimlach en je deze wilt verbeteren. We zijn hier om te helpen.

Het is niet moeilijk trots op uw glimlach te zijn! Een recente enquête van 2000 mensen bleek dat mensen met een grote glimlach worden gezien als meer zelfvertrouwen, succesvol en gezellig. Meer dan een derde van de respondenten (34%) zeggen dat ze mensen met rechte tanden en een grote glimlach als meer succesvol beschouwen, terwijl 38% dacht dat ze meer populair waren.

 

Wist u dat ...

- Dat tandvleesontsteking en tandbederf , de meest voorkomende reden is van het verlies van tanden.

- 90% van ons naar schatting lijdt aan tandvleesaandoeningen op een bepaald punt in ons leven.

- Zodra onze tandvlees zich terugtrekt kan deze niet meer terug groeien.

- Ongeveer 50% van alle zwangere vrouwen last van ontstoken tandvlees krijgt door veranderende hormoonspiegels.